Verso - kierrätysmuovikoru
Verso - kierrätysmuovikoru
Verso - kierrätysmuovikoru
Verso - kierrätysmuovikoru
Verso - kierrätysmuovikoru

Verso - kierrätysmuovikoru

25,00 €
sis. 0 % ALV
TILAUSTUOTE! Verso-koruissa hyödynnetään kierrätysmuovia. Korun pituus ilman koukkua on n. 4,5cm. Koukku on ruostumatonta terästä.

Verso-kierrätyskorvakorujen hento ja kaunis kukka on valmistettu elintarvikekäytössä olleesta pakkausmuovista. Terälehdet ovat kevyttä polymeerimassaa ja roikkuva lehti joko hopean- tai kullanväristä metallia. Kaikissa kierrätysmuovikoruissa koukut tai tapit ovat ruostumatonta terästä.

Koru on TILAUSTUOTE ja sen toimitusaika on noin 2 viikkoa. Korusta on mahdollista toteuttaa useita eri värivaihtoehtoja ja väri määräytyy terälehtien perusteella; polymeerimassasta on mahdollista sekoittaa lähestulkoon rajaton määrä eri värisävyjä. Laita viestiä info@titiduu.fi tai yksityisviestiä instagramissa @titiduu, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle mieluisan väriset korvakorut.

Korvakorupari toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä. Korurasian voit halutessasi ostaa erikseen.


Postitus ja toimitusvaihtoehdot: 

Tilaukset postitetaan neljän arkipäivän kuluessa (pl. tilaustuotteet).

  • Kirjeposti 2,90 € (max 2 korvakoruparia taustapahvilla, ei seurantaa) 
  • Postilaatikkoon jaettava pikkupaketti 4,80 € (kolmen tai useamman korvakoruparin sekä mahdollisen korurasian sisältävät tilaukset)
  • Nouto, ilmainen

Toimituskulut 0€ kaikkiin yli 60€ tilauksiin koodilla TITIDUU (syötä ensin osoitetiedot ja valitse toimitustapa, vasta tämän jälkeen lunasta koodi).