Toimitus

Verkkokaupan kassalla voit valita toimitustavaksi joko postituksen tai veloituksettoman noudon. Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut. Vaikka osa korvakoruista on kuvattu rasiassa, ei koruja toimiteta automaattisesti korurasioissa. Korurasia lisää painoa tilaukseen ja näin ollen nostaa postimaksua. Korvakorut toimitetaan taustapahveihin kiinnitettyinä, mutta halutessasi voit ostaa rasian erikseen.

Ajantasaisen tiedon toimituksen hinnasta ja tilaukseen käytettävissä olevista toimitustavoista näet verkkokaupan kassalla, toimitusosoitteesi kirjaamisen jälkeen. Toimitamme tilauksen joko kirjeenä (2,90€, max. 2 korvakoruparia taustapahvilla) tai postin pikkupakettina (ent. XXS-paketti) (4,80€), riippuen tilauksen koosta ja valitsemastasi pakkauksesta. Valitun toimitustavan toimituskulut lisätään aina tilauksen loppusummaan. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ennen kuin hyväksyt tilauksen. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 60 euron tilauksiin koodilla TITIDUU. Jotta koodi toimii, täytä ensin toimitusosoite ja valitse normaalisti toimitustapa ja vasta tämän jälkeen kirjaa alennuskoodi. 

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet veloituksetta Jyväskylästä Kypärämäestä. Valitessasi toimitustavaksi noudon, saat sähköpostitse nouto-ohjeet tilauksen valmistuttua. Noudosta on aina sovittava etukäteen.

Toimitustavat:

  • Kirjeposti 2,90 € (max 2 korvakoruparia taustapahvilla, ei seurantaa) 
  • Postilaatikkoon jaettava pikkupaketti 4,80 € (kolmen tai useamman korvakoruparin sekä mahdollisen korurasian sisältävät tilaukset)
  • Nouto, ilmainen


Toimitusajat: Mikäli tilattua tuotetta on varastossa, postitamme tilauksen 4 arkipäivän sisällä. Otathan huomioon, että kirjepostia jaetaan kuluttajille nykyisin harvennetusti ja kirjetoimitus saattaa kestää muutamasta päivästä jopa yli 2 viikkoon. Oman paikkakuntasi jakelupäivät löytyvät osoitteesta posti.fi. 

Tilaustuotteet lähetetään kahden viikon kuluessa tilauksesta. Ilmoitamme aina mahdollisista viivästyksistä etukäteen.

Titiduu ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla sekä somessa erikseen.