Mikä Titiduu?

Hei ja lämpimästi tervetuloa Titiduun verkkokauppaan!

Titiduu on pieni sivutoiminen yritykseni ja sijaitsee Jyväskylässä. Tällä hetkellä olen hoitovapaalla päivätyöstäni ja koruja työstän taaperoni ehdoilla, eli useimmiten silloin kun innokas "apulaiseni" on nukkumassa. 

Olen aina ollut käsillätekijä ja pidän suunnattomasti pikkutarkasta työskentelystä sekä kauniiden yksityiskohtien luomisesta. Arjessa ja luonnossa vastaantulevat kasvit, muodot ja väriyhdistelmät sekä into kokeilla uusia materiaaleja toimivat inspiraationa luovaan tekemiseeni. Innostus korujen tekemiseen lähti liikkeelle ompeluharrastuksestani, kun omat värikkäät mekkoni tarvitsivat sävyihinsä sopivat korvakorut.

Titiduun korujen pääpaino on tällä hetkellä laadukkaissa ja pitkäikäisissä posliinisavikoruissa, mutta korviseriä valmistuu ajoittain myös esimerkiksi kierrätysmuovista ja kierrätysnahasta. Koska meillä jokaisella on omat mieltymyksemme, on useimmissa korumalleissa mahdollista muokata korun kiinnitystä oman maun mukaan tapin tai koukun välillä. Joissain malleissa myös kiinnityksen väritykseen on mahdollista vaikuttaa. Mahdollisuuksien mukaan toteutan myös asiakkaiden väriyhdistelmä-, materiaali- ja kokotoiveita, joten ota suunnitelmiesi kanssa rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse tai instagramissa. 

Minulle on erityisen tärkeää huomioida työskentelyssäni ekologisuus ja uusiokäyttö. Lisää käyttämistäni materiaaleista voit lukea täältä.

Korut on innolla suunniteltu, huolella tehty ja rakkaudella saatellaan maailmalle. Mikäli sinulla jäi kysyttävää tuotteistani, ota yhteyttä!


Kiitos kun seuraat matkaani ja tuet unelmaani käsityöyrittäjänä

Terkuin, Hanneriikka